FAQ

Ja, maar hou rekening met het volgende:

  • Verwijder afneembare onderdelen, zoals lintjes, vestjes, strikjes, ...
  • Doe de knuffel in een waszak.
  • Was op 30° met gelijkaardige kleuren. Zet de zwiersnelheid niet op maximum.
  • Laat de knuffel drogen op een wasrek of op de verwarming.

Ja, indien het om een knuffel gaat. Hou rekening met een wachttijd van minstens 3 maand. Op alle andere verzoeken kunnen wij jammer genoeg niet ingaan.

Nee, dat is geen productiefout. Langs deze naad werd de knuffel binnenste buiten gedraaid en gevuld. Daarna wordt de naad met de hand dicht genaaid. Hierdoor ziet de naad er anders uit dan de andere machinale naden. Het is niet mogelijk deze naad te vermijden.

We kunnen niet geloven dat we deze vraag in de 21e eeuw nog moeten beantwoorden. Nee, naaien en stikken is niet enkel voor vrouwen. Ongeveer de helft van de deelnemers aan workshops is mannelijk.

In level 0 leer je enkele essentiële vaardigheden die je in volgende workshops nodig zal hebben. Je leert ook om vlot met een naaimachine te werken. Dat komt niet enkel jouw volgende projecten ten goede, maar ook de levensduur van onze machines.

  • Level 0: Nee Het is niet haalbaar je van A tot Z uit te leggen hoe de machine werkt en ondertussen de andere personen te begeleiden. In dat geval boek je beter een privé workshop.
  • Level 1 en hoger: Ja, als je weet hoe ze werkt. Wij stellen jouw machine niet in!
  • Je boekte een groepsworkshop: Deelnemers kunnen zich tot 3 werkdagen voor de workshop met opgave van reden per e-mail afmelden. Je kan je inschrijven voor een andere workshop of je lesgeld laten omzetten in een tegoedbon op onze website. Daarna brengen wij een no-show-tarief (= volledige bedrag van de workshop) in rekening voor de gemaakte kosten.
  • Je boekte een privéworkshop: Deelnemers kunnen zich tot 1 werkdag voor de workshop met opgave van reden per e-mail afmelden. Je kan je inschrijven voor een andere workshop of je lesgeld laten omzetten in een tegoedbon op onze website. Daarna brengen wij een no-show-tarief (= volledige bedrag van de workshop) in rekening voor de gemaakte kosten.